• Proběhlé
  • Seminář
  • 25. 11. 2021 od 9:30 do 16:00
  • Aureli Hotel Globus (mapa)
  • prezenční školení
  • počet účastníků 60

ENVIshop 2021


Zveme Vás na seminář

Fotografie ze školení Soubory ke stažení

Cena školení 2200 Kč s DPH za jednoho účastníka.

Cena školení 2000 Kč s DPH / osoba při účasti dvou a více účastíků

ENVISHOP 2021

Zveme Vás na již tradiční listopadovou akci Envishop, která i letos nabídne spoustu zajímavých přednášek včetně společenského večera, kde budete moci ochutnat vína společnosti EPS biotechnology, s.r.o.

 

PROGRAM SEMINÁŘE

9:00 – 9:30

   Registrace účastníků

9:30 – 9:40

   Ing. Miroslav Minařík, EPS biotechnology, s.r.o.

   Úvodní slovo

9:40 – 10:00

   Ing. Petr Beneš, Ph.D., EPS biotechnology, s.r.o.

   Nové výzkumné projekty a jejich promítnutí do aktuální praxe

10:00 – 10:15     

   Ing. Martina Siglová, Ph.D., EPS biotechnology, s.r.o.

   Klíčové novinky v oblasti kontaminace životního prostředí mikropolutanty

10:15 – 10:30

   Dr. Ing. Monika Heřmánková, EPS biotechnology, s.r.o.

   Úspěšné završení účasti EPS biotechnology v mezinárodních projektech EU Life - POREM a AGRISED

10:30 – 10:45

   Ing. Jaroslav Nosek, Ph.D., TU Liberec

   Pokročilé real-time řízení a monitoring sanačních technologií – technické řešení

10:45 – 11:00

   Mgr. Vendula Ambrožová, MEGA a.s.

   Pokročilé real-time řízení a monitoring sanačních technologií – zkušenosti s praktickým nasazením technologie

11:00 – 11:15

   Přestávka na kávu

11:15 – 11:30

   Ing. Zdeněk Varga, EPS biotechnology, s.r.o.

   Představení unikátního poloprovozního bioreaktoru pro biomethanizaci oxidu uhličitého na biomethan s využitím vodíku

11:30 – 11:45

   Ing. Lukáš Dvořák, Ph.D., TU Liberec

   Využití nanočástic ZnO pro omezení biofoulingu v membránových bioreaktorech

11:45 – 12:00

   Ing. Karel Havlíček, TU Liberec

   Vývoj nových typů nosičů biomasy pro post-treatment procesy na ČOV

12:00 – 13:10

   Oběd

13:10 – 13:40

   Ing. Vojtěch Beneš, EPS biotechnology, s.r.o.

   Molekulární biologie v aplikovaném potravinářském výzkumu

13:40 – 14:00

   Ing. Adrienn Dallos, EPS Slovensko, s.r.o.

   Choroby a chyby vína

14:00 – 14:20

   Mgr. Jana Kratochvílová, EPS biotechnology, s.r.o.

   Mikroorganismy v pivovarském provozu a jejich význam

14:20 – 14:40

   Ing. Michaela Montalbano, Ph.D., EPS biotechnology, s.r.o.

   Kvasinky jako zdroj nutričně zajímavých látek

14:40 – 14:50

   Přestávka na kávu

14:50 – 15:10

   Ing. Eliška Sembolová, EPS biotechnology, s.r.o.

   Kombinované enologické preparáty

15:10 – 15:30

   prof. Ing. Pavel Dostálek, Ph.D., VŠCHT Praha

   Význam SO2 v pivovarství

15:30 – 16:00

   Ing. Vít Paulíček, EPS biotechnology, s.r.o.

   Příspěvek z oblíbeného cyklu „teče to, dává to“

   S kým spolupracujeme v enologii

16:15

   Diskuse, ukončení semináře

od 16:30

   Společenská část

   (k hudbě budou servírována moravská a výzkumnická vína)


Fotogalerie z proběhlého školení

Přiložené soubory

image

Kontakt & Poptávka

+420 602 141 508

seminare@ekomonitor.cz

Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r.o.

Píšťovy 820, 537 01 Chrudim III

IČ: 15053695 / DIČ: CZ15053695

Zapsaná v OR, vedeném Krajským soudem
v Hradci Králové, oddíl C, vložka 1036

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: